1 - 2

Bladella F11

F-pupillen zaterdag, F6, 4e klasse F576

9 maart 2013 9:30

Na de overtuigende overwinning van vorige week stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Bladella F11 op het programma. Met een complete groep werd in druilerig weer aan de warming-up begonnen.

De wedstrijd ging gelijk op en RKVVO F6 kwam geregeld voor het doel van Bladella, maar er werd nog niet gescoord. Halverwege de eerste helft wist Ruben toch de score te openen en zo heeft Ruben nu al in alledrie de wedstrijden van de voorjaarscompetitie gescoord.
Niet veel later had Mandy nog de 2 - 0 kunnen maken, maar de keeper redde goed.
Vlak voor rust kwam Bladella op gelijke hoogte en bracht zo de ruststand op 1 - 1.

In de tweede helft bleven de ploegen gelijkwaardig met kansen aan beide kanten. Bladella maakte als eerste een doelpunt. RKVVO kreeg nog wel een aantal kansjes maar wist deze helaas niet te benutten waardoor de 3 punten helanaakte de gasten mee naar Bladel gingen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Unitas F18 op het programma en kunnen we proberen de thuisnederlaag goed te maken.