Datum

6 april 2013 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na het uitstekend verlopen paasweekend, waarbij de derby tegen Rood Wit winnend werd afgesloten en er met een klein verschil werd verloren van de Beerse Boys, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen wederom de Beerse Boys op het programma. Gezien de stijgende lijn van de laatste weken, zou het best wel eens kunnen dat de wedstrijd nu wel in het voordeel van de F3 kon uitvallen.

Hoewel het al snel duidelijk werd dat de Beerse Boys niets cadeau zouden geven, begon RKVVO sterk aan de wedstrijd. Het eerste deel van de wedstrijd hadden onze kanjers het betere van het spel en het leek erop dat 1-0 niet lang op zich zou laten wachten. Maar doordat de tegenstander goed profiteerde van een paar ongelukkige momenten achterin, was het aan het eind van de eerste helft toch 0-3.

Na de rust leek er iets geknakt te zijn bij onze kanjers en wederom profiteerde de Beerse Boys hiervan en liepen heel snel uit naar 0-7. Op dat moment leek de wedstrijd gespeeld, maar daar dachten de spelers van RKVVO F3 toch echt anders over. Na het laatste doelpunt van de tegenstander werd het heft weer in handen genomen en werd er geen duel meer verloren. De tegenstander werd bij het middenveld al opgevangen en meteen werd er door het hele team druk naar voren gezet. Het enthousiasme van de spelers ging over op de toeschouwers en onder luid gejuich viel al snel het eerste doelpunt. Maar dit was niet genoeg, de kanjers gingen door en al snel volgde opnieuw een doelpunt. Hoewel er nog verschillende kansen voor RKVVO bleef de stand 2-7.

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, is er met name in het tweede deel van de tweede helft super goed gevoetbald! Het zal nodig zijn om deze lijn door te zetten, want volgende week wacht de ongeslagen koploper Hilvaria.