Afgelopen zaterdag  hadden we een wedstrijd tegen Geldrop E4 gespeeld.

Aangezien dat Mats er niet was kregen we hulp van Kenji.

We begonnen  de wedstrijd zoals gewoonlijk met een warming up.

het  duurde best lang voordat Geldrop op het veld kwam .

daarna kwam scheidsrechter Piet het veld op, hij zei dat we meteen konden beginnen,

Dat deden we.

Na een paar minuten werd het al snel spannend er waren een paar schoten op goal gedaan.

Wij hadden in de eerste helft de wind in de rug en hadden dus een groot voordeel waardoor de keeper bijna geen ballen in 1 keer op kon vangen.

Een paar minuten daarna kregen we een corner rob tikte hem in de goal 1-0 voor RKVVO. vlak daarna scoorde Cas terwijl dat eigenlijk als een pass bedoeld was 2-0. We lette niet op en ze schoten de bal recht in de kruising2-1. Toen werd het rust en konden we even uitrusten. Dat hadden we nodig want we scoorde al snel 2 goals 4-1 We begonnen toen een beetje zwakker te worden. Dat kwam voor een gedeelte omdat we de wind nu tegen ons hadden. De kinderen van Geldrop E4 scoren4-2. we kregen het kouder en kouder. Vlak daarna scoorde ze nog een keer 4-3. Joost kreeg het erg koud omdat hij de hele tijd stil moest staan. Toen ging ik maar keepen ik kreeg het ook al snel erg koud. Daarna kwam Geldrop aan een schot toe door de wind ging hij extra hard hij zat 4-4. Toen stond het dus weer gelijk iedereen bleef  nog vechten maar er werden geen goals meer gescoord.