...
88'

2e klasse F

4 september 2011 14:30

De 1e competitie wedstrijd begon voor beide partijen afwachtend, waarbij RKVVO de meest aanvallende ploeg was. In de 8e min. kwam ook de eerste kans voor RKVVO, maar werd helaas voor de Oerse ploeg over gekopt. TEC stelde daar een afstandsschot tegenover, wat buiten bereik van Roy Willems op het dak van het doel eindigde. Uit een uitval wist TEC in de 35e min de 1-0 te scoren. Een gelijk opgaande strijd, maar geen doelrijpe kansen was het gevolg in deze 1e helft. Balverlies gaf de aanleiding tot de 2-0 in de 45e min.

Ruststand 2-0

RKVVO startte de 2e helft met 2 wissels, Martijn Antonis kwam voor Teun Joppen en Sam Heinemans voor Bram van Sambeek. RKVVO was vanaf begin 2e helft de betere en gevaarlijkste ploeg, en zocht naar de aansluitingstreffer. Ook dit ontging de wazig leidende scheidsrechter niet, die besloot in de 65e min.om Joel van Lieshout ineens rood te geven na een door niemand geziende overtreding. Ook Eric v/d Palen moest om onduidelijke redenen achter de afrastering. RKVVO werd ook met 10 man steeds sterker en het wachten was op hun doelpunt(en). Ufuk Demir kwam bij RKVVO nog in het veld in de 72e min. voor Sjors Rombouts en de druk op het doel van de totaal leeggespeelde Tielse formatie werd alsmaar groter. Een prima voorzet van Joost van Doormaal werd in de 79e min.ingekopt door Rob van Breugel 2-1, waardoor alles nog mogenlijk was. Helaas werd een klutsbal RKVVO fataal in de 88e min. waardoor TEC op een 3-1 voorsprong kwam. RKVVO, de betere ploeg in deze wedstrijd kon niets meer aan de stand veranderen.