Datum

27 september 2014 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na de 2-2 van vorige week traden we vol goede moed aan tegen Waalre F2. Afgelopen week hebben we getraind op een beter positiespel, zowel aanvallend als verdedigend. Voor de wedstrijd hebben we daar nog eens uitvoerig over gesproken.

RKVVO begon goed aan de wedstrijd, verdedigend stond het goed. Cas, Pepijn, Thom, Jasper B. en Milou stonden niet te dicht op elkaar en verdedigde in linies. Aanvallend zorgde Koen, Joran, Dian en Kyan voor wat druk, al kwam het niet tot echte kansen. Vooral vrijlopen, gericht overspelen, en schieten zit er nog niet in. Waalre kreeg af en toe een kansje maar door het goede verdedigende werk en het goede keepen van Jasper G. kwam ook Waalre niet aan scoren toe. Tevreden met de russtand: 0-0.

In de 2e helft stond er een totaal ander RKVVO. Verdedigend liep het maar wat door elkaar, aanvallend stond men te dicht op elkaar en vaak waren ze meer met elkaar bezig dan met de bal en de tegenstander. Er werd meer gewandeld dan er er werd gerend. Gevolg: een 0-7 eindstand op het score-bord.

Na rust was de conditie en concentratie op. iedereen heeft hartstikke zijn best gedaan en hard gewerkt. Nu is het zaak om dit langer vast te houden dan 1 helft!