25'
...

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse F485

28 februari 2015 9:30

Na de 8-0 overwinning van vorige week was het zaak de spelertjes duidelijk te maken dat dit weer een nieuwe wedstrijd is waarin het niet makkelijk zal gaan en we hard moeten blijven werken.

1e helft
We begonnen goed aan de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat het inderdaad niet zo makkelijk zal gaan als vorige week. Unitas'59 speelde goed positiespel. Toch was het RKVVO de eerste die scoorde. Unitas'59 kon de bal niet goed uitverdedigen waardoor RKVVO de bal goed oppakte en Koen de 1-0 kon scoren.

2 minuten later maakte Unitas'59 alweer gelijk. Het was vooral Unitas'59 in de aanval en RKVVO in de verdeding. Toch voetbalde ook RKVVO aanvallend voetbal. Er werd wat te oportunistisch gevoelbald waardoor er niet goed werd meeverdedigd. Te veel spelers bleven hangen rond de middenlijn waardoor Unitas met zijn drieën voor de goal kwam: 2-1. Daarna werd het zelfs ook nog 3-1 door een ongelukkig eigen doelpunt. Unitas'59 schoot van afstand op goal. Het schot ging naast maar belande per ongeluk op de voet van een RKVVO speler en ketste de goal in. Gelukkig kon RKVVO vlak voor rust weer dichterbij komen. Door goed te storen van Pepijn bij het uitverdedigen kwam de bal bij Koen die succesvol op goal schoot: 2-3.

2e helft
In de 2e helft is Milou gaan keepen en is Jasper gaan voetballen. We hebben de spelers opgedragen wat meer op de verdedigende taken te letten. Dit pakte goed uit. RKVVO gaf minder kansen weg en had de verdeging goed op orde. in de 5 minuut van de 2e helft kwam de einduitslag op het bord; 2-4. Dit door een goed en hard afstandsschot van Unitas'59. In de rest van de 2e helft was het vooral Unitas'59 in de aanval. RKVVO verdedigde goed en echt gevaarlijk was het nooit, ook dankij goed ingrijpen van de reservekeeper. RKVVO daarentegen is de 2e helft ook niet echt gevaarlijk geworden.

Conclusie
Al met al een leuke wedstrijd waarin plezier en inzet 100% aanwezig waren. Aan positie- en samenspel moet nog hard gewerkt worden.