Thijs Westhof (afstandschot)
49'

E-pupillen zaterdag, E4, 3e klasse E338

21 maart 2015 10:30

Na de topper van afgelopen week tegen DVS (3-0 winst) stond vandaag een oude bekende op het programma: Best Vooruit. Al in het eerste kwartier werd het klasse verschil uitgedrukt in een 2-0 voorsprong (beide goals door Tygo), waarbij daarnaast ook nog erg verzorgd werd gespeeld en strak verdedigd en opgebouwd door Thijs Henzepeter, Xander en Bram. Er kon in de eerste 20 minuten geen kans genoteerd worden door Best. Dat veranderde helaas in de laatste minuten omdat onze verdedigers ongeorganiseerd naar voren begonnen te lopen. Koen moest een keer ver uitkomen om het doel schoon te houden na een overmacht in de counters van Best. Na rust werd de organisatie weer goed opgepakt waarna 1 van de vele corners kon worden binnen getikt door Bram. Tegen het einde van de wedstrijd kon na Jules vorige week nu ook Thijs Westhof een goal noteren. Het bleef vervolgens bij 4-0. Na de support vanuit de F1 in de vorige weken (Tygo, Finn) kon vandaag Tristan moeiteloos worden ingepast door de langdurige blessure van Silvie.
Volgende week zal er een voorsprong genomen moeten worden op het aanstaande kampioensschap. Dan staat de grootste concurrent DVS weer op het programma.