38'

F-pupillen zaterdag, F9, 5e klasse 5.109

13 februari 2016 9:30

Opstelling

Na lang wachten mocht het nieuwe dreamteam van RKVVO dan vandaag eindelijk hun eerste wedstrijd spelen. Door vakanties waren er een aantal spelers niet aanwezig. Gelukkig werden we geholpen door Jens, Reaven en Wessel van F6. Ook Xander van de mini's zorgde voor de welkome aanvulling.

Vol goede moed begonnen we de wedstrijd op het kunstgras van het hoofdveld. De eerste 10 minuten speelde RKVVO erg goed en was de bal voornamelijk op de speelhelft van Oirschot te vinden. Vooral Reaven kwam vaak goed en gevaarlijk voor het doel van de tegenpartij. Na 10 minuten maakte Loek met een goed schot het eerste doelpunt en stond F9 met 1 - 0 voor. Hierna kwam Oirschot beter in de wedstrijd en wisten ze voor rust de stand om te buigen naar 1 -2.

In de tweede helft was Oirschot ook het meest gevaarlijk voor het doel van RKVVO. Ondanks dat RKVVO goed tegenstand bood, liep Oirschot toch verder uit naar 1 - 5. Op het eind van de wedstrijd wist Loek na een lange dribbel het doel nog te vinden en maakte hij ook het laatste doelpunt van de wedstrijd, 2 - 5.

Al met al een erg goede eerste wedstrijd en op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Best Vooruit.