2 - 7

Hapert E4

E-pupillen zaterdag, E6, 5e klasse 5.106

19 maart 2016 10:30

Eerder dit seizoen speelde RKVVO E6 de beste wedstrijd uit tegen Hapert E4. Vandaag waren de speleres erop gebrand ook weer een goede wedstrijd te laten zien. Helaas vielen al snel twee tegendoelpunten en leek het erop dat RKVVO het zeer moeilijk zou gaan krijgen. Na de 0-2 werd er goed gevoetbald en werden er nauwelijks nog kansen weggegeven. RKVVO wist zelf een paar kleine kansjes te creeën. Bij rust stond het 0-2. In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op en kwam RKVVO door een doelpunt van Joran Denis op 1-2. Tot aan de 2-4, het tweede doelpunt van RKVVO werd gescoord door Bas Mariën, bleven de ploegen gewaagd aan elkaar. Tot een minuut of tien voor het einde. Daarna wist Hapert via een paar snelle aanvallen de score uit te breiden naar 2-7. Desondanks een prima wedstrijd gespeeld.