40'

F-pupillen zaterdag, F9, 5e klasse 5.109

9 april 2016 9:15

Opstelling RKVVO JO9-8

Na een aantal weken zonder wedstrijden stond vandaag de wedstrijd tegen Best Vooruit F11 op het programma. Best had nog 1 punt nodig om het kampioenschap te behalen.

In een lekker voorjaarszonnetje begonben we erg goed aan de wedstrijd. In de eerste vijf minuten kregen we een aantal goede mogelijkheden, maar de schoten van Bas werden goed gehouden door de keeper. Ook Best kreeg wat kansen, maar Tuur stond goed te keepen en hield heel wat tegen. Helaas wist Best voor rust toch nog 4 goals te maken waardoor we ondanks het hard werken en goed spelen tegen een 4 - 0 achterstand aankeken.

De tweede helft ging Best meteen verder met scoren. Ondanks de steeds groter wordende achterstand bleef RKVVO wel proberen om toch een doelpunt te maken. Helaas lukte dit vandaag niet. Wel nog een groot compliment voor het goede keeperswerk van Tuur due vandaag heel wat doelpunten heeft voorkomen.

Zodoende kon Best Vooruit F11 vandaag het kampioenschap gaan vieren en kunnen wij ons opmaken voor de wedstrijd tegen HSE F2 van volgende week.