...

F-pupillen zaterdag, F9, 5e klasse 5.109

23 april 2016 9:30

Opstelling

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd voor RKVVO F9 op het programma. Braakhuizen F6 was de tegenstander op het hoofdveld van RKVVO onder grote publieke belangstelling.

In de eerste helft werd er erg goed gevoetbald door F9 en kwamen er ook geregeld wat kansjes voor het doel van Braakhuizen. Helaas hield de keeper van Braakhuizen de ballen goed tegen. Ook Braakhuizen kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar de verdediging van RKVVO met Julian, Tygo en Stan (en ook Mika na de wissel) hielden de aanvallers goed onder controle. Loek kwam ook geregeld mee terug om te helpen en als Braakhuizen de verdediging te snel af was, hield Tuur (de Muur zoals hij zichzelf noemt) de ballen goed tegen.
In de aanval werkten Luuk en Simon goed samen met Loek waardoor er vlak voor rust nog een goed mogelijkheid voor RKVVO kwam. Deze werd door Loek goed afgerond en zodoende ging RKVVO F9 verdiend de rust in met een 1 - 0 voorsprong.

In de tweede helft bleef de strijd gelijk op gaan, maar helaas scoorde Braakhuizen al snel de gelijkmaker. De keeper van Braakhuizen bleef alle kansen van RKVVO goed onschadelijk maken waardoor een nieuwe voorsprong helaas uitbleef en het uiteindelijk halverwege de tweede helft aan de andere kant wel raak was. De krachten van RKVVO waren nu wel een beetje op en tegen het eind maakte Braakhuizen er nog twee doelpunten bij waardoor de laatste wedstrijd helaas met 1 - 4 werd verloren.

De jongens hebben een enorme groei laten zien gedurende de competitie en met deze instelling gaan we volgend seizoen zeker nog een flink aantal overwinningen behalen. Jullie kunnen trots op jezelf zijn!!