Bladella JO9-4

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 4e klasse 58

24 september 2016 9:30

Opstelling

Vandaag speelde RKVVO JO9-5 de tweede competitiewedstrijd tegen Bladella JO9-4. Helaas had Milo zich moeten afmelden. Vlak voor de wedstrijd bleek dat de scheidsrechter geblesseerd was, maar gelukkig kon Sergo fluiten.

RKVVO begon goed aan de wedstrijd en bood flink tegenstand aan het sterkere Bladella. Helaas maakte Bladella ondanks goed keeperswerk van Willem in de eerste 10 minuten twee keer. Hierna kreeg RKVVO ook nog een kansje, maar helaas lukte het net niet om te scoren. Vlak voor rust zorgde Bladella voor de 0 - 3 ruststand.

Vol goede moed werd aan de tweede helft begonnen. Ondanks goed verdedigen wist Bladella toch al snel weer het doel te vinden. RKVVO gaf echter niet op en bleef knokken om een doelpunt te maken en kreeg hier ook een paar kleine kansjes op. Bladella wist de ruimte goed te vinden en scoorde nog een aantal keer en uiteindelijk werd het 0 - 9. Ondanks de uitslag mag het team wel trots zijn op wat ze hebben laten zien.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Knegselse Boys JO9-1 op het programma.