10 september 2016 9:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Na de eerste twee trainingen in de afgelopen week was vandaag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Onder een mooi stralend zonnetje stond de wedstrijd tegen Oirschot Vooruit JO9-6 op het programma.

Met een aantal nieuewlingen begonnen we nog wat onwennig aan het nieuwe seizoen. Oirschot wist hier al snel van te profiteren en stond na 5 minuten spelen al met 0 - 3 voor. RKVVO had moeite  om elkaar te vinden en speelde erg kort op elkaar in plaats van de ruimte te zoeken. Wel werd er goed geknokt voor elke bal, maar Oirschot wist er goed voetb  allend door te komen en hierdoor werd de rust met een 0 - 8 stand gehaald.

In de rust werden de teams wat door elkaar gehusseld om een gelijke strijd te krijgen. Meteen na de rust scoorde RKVVO zo de 1 - 8 en halverwege de tweede helft ook nog de 2 -8. De tweede helft ging het al een stuk beter en werd er ook al meer gevoetbald.

De manier waarop we in de tweede helft speelden moeten we meenemen naar volgende week als de eerste competitiewedstrijd op het programma staat thuis tegen BES JO9-1.