Datum

9 oktober 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Op de vroege zondagmorgen schitterde niet alleen de zon, maar ook de sterrenploeg van trainer Rovers. UNA werd vanaf het eerste fluitsignaal met de rug tegen de muur gezet en dat resulteerde in de 28e minuut in de 0-1 na een taxatiefout van de laatste man, Boogers ging alleen op de keeper en stifte hem over de keeper  (assist Schakenraad).

In de 32e minuut was er een Pirlo weergaloze steekpaas buitenkant voet door Bergmans die schakenraad alleen op de goal stuurde 0-2.

Net voor rust kwam UNA op 1-2 door een van richting veranderd schot van afstand waardoor keeper Rovers aan de grond genageld stond en niet ging liggen.

2 minuten na rust ging Lindhout alleen op de keeper die da bal erin wist te frotten(1-3).

Na een handsbal van de spits van UNA in de 16 van RKVVO kregen ze een penalty door de Arbiter.

De spits schoot de bal hoog in de hoek, keeper Bergmans zat in de goede hoek en wist hem net niet te pareren(2-3).

Oers zette nog een keer flink aan en kreeg een goedmakertje van de Arbiter, PENALTY!! Van Lieshout schoot hem onberispelijk onderkant lat in de haak (waardoor ze 3 uur naderhand nog met een koevoet de bal aan het losmaken zijn(2-4).

In de 85e minuut kwam RKVVO 9 als een schiettent voor de goal waarna Rovers hem er niet in kreeg kwam Dane maar even naar voren om de bal erin te schieten 2-5.

De einduitslag was bekend en de 3 punten werden gestolen uit Zeelst, RKVVO 9 koerst door naar de top van het klassement.