38'

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 64

1 oktober 2016 9:30

Opstelling

Vandaag mochten de sterren van RKVVO JO9-5 hun eerste wedstrijd in de nieuw poule spelen tegen RPC JO9-6.

Vol goede moed werd er begonnen en al snel bleek dat de teams goed aan elkaar gewaagd zijn. In de 3e minuut kreeg Xander de bal op eigen helft en snelde met de bal naar het doel van RPC. Zelfs met de bal bleef hij de tegenstanders voor. Ook de keeper had geen kans op het schot en zo stond RKVVO al snel op een 1 - 0 voorsprong. Het spel golft heen en weer en aanbeide kanten komen mijer ook enkele kansen. Hiervan weet RPC er twee te maken en gaan we met een 1 - 2 stand rusten.

In de tweede helft maakt RPC meteen de 1 - 3. RKVVO blijft goed werken en ook een aantal keer dicht bij de aansluitingstreffer. Halverwege de tweede helft scoort RPC helaas de 1 - 4 en even later ook nog de 1 - 5. Vlak voor tijd schiet de keeper van RPC de bal ongelukkig in eigen doel waarmee de eindstand op 2 - 5 komt.

Het team heeft erg goed gewerkt en goed tegenstand geboden. Volgende week komt Tongelre JO9-3 op bezoek en gaan we proberen de eerste punten van dit seizoen te halen.