RKVVO JO9-5 verliest bij Tongelre JO9-3.

RKVVO JO9-5JM

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 64

22 oktober 2016 9:15

Opstelling RKVVO JO9-5JM

De tegenstander van vandaag was Tongelre JO9-3. Hiertegen werd twee weken geleden het eerste punt gehaald. Door de afmeldingen van Mika en Xander waren we vandaag met twee wissels.

Helaas was de sterke spits van Tongelre al meteen in de eerste minuut trefzeker en stonden we meteen met 1 - 0 achter. De mouwen werden opgestroopt en vol goede moed werd de strijd aan gegaan. Een enkele keer kwam RKVVO er goed uit, maar ook Tongelre was een aantal keer gevaarlijk voor het doel. Willem wist echter de ballen goed tegen te houden, maar na 8 minuten was hij kansloos bij een van richting veranderd schot. De eerste helft waren er nog wat kansen voor beide teams, maar werd er niet meer gescoord.

In de tweede helft was het Tongelre dat na 2 minuten voor de derde keer doel trof. RKVVO gaf niet op en bleef de aanval zoeken. Bij de aanvallen van Tongelre wist Stan van Gompel vaak het gevaar onschadelijk te maken. Met nog 5 minuten te spelen gaat Luuk goed door en weet hij de 3 - 1 tegen de touwen te schieten. Hierna komen nog wat kansjes, maar wordt er niet meer gescoord.

Ook in de vierde wedstrijd van deze poule weet RKVVO te scoren. Volgende week gaan we op bezoek bij de koploper FC Eindhoven AV JO9-4.