RKVVO JO9-5 knokt zich naar tweede punt.

RKVVO JO9-5JM

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 64

12 november 2016 9:00

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Goed warm ingepakt begon RKVVO vandaag tegen RPC JO9-6. Door de lage temperatuur was er besloten om met 8 tegen 8 te spelen om zo wat minder wissels langs de kant te hebben staan.

In het begin kwam RPC een aantal keer gevaarlijk dicht in de buurt van het doel van RKVVO, maar er werd goed verdedigt waardoor er niet echt veel kansen kwamen. De ballen die er wel door kwamen, waren elke keer een prooi voor Willem. RKVVO kwam er een aantal keer goed uit via Stan de Wild, Luuk, Simon en Lisa, maar helaas werd er niet gescoord. Achterin hielden Xander, Rens, Stan van Gompel en Mika de aanvallers van RPC ook goed in bedwang. Zo werd de rust gehaald zonder doelpunten, 0 - 0.

In de tweede helft bleef RKVVO goed knokken. RPC kwam in het begin wel een aantal keer goed in de buurt van het doel, maar door het harde werken van RKVVO werd er niet door ze gescoord. Naar het einde van de wedstrijd kwam RKVVO steeds vaker in de buurt van het doel en was hierbij ook een aantal keer dicht bij een voorsprong. Helaas werd er niet gescoord, maar zorgde RKVVO met flinke strijd wel terecht voor het tweede punt van deze competitie.

Volgende week komt Brabantia naar het sportpark van RKVVO en gaan we op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen.