Ondanks goed voetbal verliest RKVVO JO9-5 van Brabantia JO9-7

Brabantia JO9-7

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 64

19 november 2016 9:30

Opstelling

Door de vele regenval op vrijdag was het even onduidelijk of er gespeeld zou worden, maar de talenten van RKVVO JO9-5 stonden voor vandaag op het hoofdveld ingedeeld. Zo konden ze vandaag de strijd aan gaan tegen Brabantia JO9-7. Zonder keeper Willem vandaag, waardoor voor rust Rens in het doel begon.

RKVVO begon goed aan de wedstrijd en op het middenveld hielden Tygo en Luuk de tegenstander goed onder druk. Toch kwam Brabantia een aantal keer gevaarlijk door. Maar Rens was een goed vervanger voor Willem. Daarnaast waren ook Stan van Gompel en Milo goed aan het verdedigen. Toch was Brabantia in de eerste 10 minuten 3 keer te sterk en zo stond het halverwege de eerste helft 0 - 3 voor Brabantia.
RKVVO kwam er een aantal keer gevaarlijk uit via Stan de Wild en ook vanaf het middenveld zorgde Simon en Lisa voor wat mogelijkheden voor het doel van Brabantia. Toch wist Brabantia, ondanks een paar mooie reddingen van Rens, nog twee keer te scoren en zo werd de rust met 0 - 5 gehaald.

In de tweede helft ging Simon in het doel en kwam Rens het middenveld versterken, waar hij samen met Mika goed tegenstand bood aan de aanvallende krachten van Brabantia. Toch wist Brabantia al snel de stand op te hogen naar 0 - 7, maar RKVVO bleef de aanval zoeken met Lisa en Luuk. RKVVO kreeg wat kansjes en een aantal corners, maar kwam helaas niet tot scoren. Ook Simon liet zien een goed vervanger te zijn voor Willem en hield Brabantia een aantal keer van scoren af, maar vlak voor tijd werd het toch nog 0 - 8.

Zoals wel vaker liet RKVVO zien dat ze wat penalty schieten betreft ze geen voorbeeld nemen aan PSV. Wederom wedr de penalty serie gewonnen van de tegenstander. Volgende week is de laatste wedstrijd van deze competitie tegen kampioen FC Eindhoven AV JO9-4.