RKVVO JO9-5 wintde penalties van de koploper

29 oktober 2016 9:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de koploper FC Eindhoven AV JO9-4 op het programma. Alleen Milo moest zich ziek afmelden.

Al snel wist Eindhoven het doel te vindenen stond het halverwege de eerste helft 3 - 0. Achterin wist Stan van Gompel veel aanvallen tegen te houden en werd hierbij later geholpen door de ingevallen Rens. Helaas was JO9-5 niet opgewassen tegen dit sterke team en stond het na de eerste helft al 8 - 0 voor Eindhoven.

In de rust werd het team goed toegesproken en werd er vol goede moed begonnen aan de tweede helft. Eindhoven kreeg wat minder kansen en zo af en toe wist RKVVO het doel van Eindhoven te bereiken. De doelpunten bleven vallen voor Eindhoven, maar RKVVO gaf niet op en vlak voor het einde werden met twee goede aanvallen toch nog bijna een doelpunt gemaakt door Lisa en Stan de Wild. Uiteindelijk bleef de teller staan op 14 -0.

De veerkracht van het team bleek bij de penaltyreeks na de wedstrijd die wel met 1 - 2 werd gewonnen. Volgende week is een vrij weekend door het terugtrekken van Geldrop.