Laatste competitiewedstrijd Oers 6 - RKVVO

Laatste competitiewedstrijd Oers 6

RKVVO 6

6 - 0

SBC 9 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 6, 6e klasse 649

Datum

18 december 2016 9:30

Scheidsrechter

M. Harks

Accommodatie

Onbekend

RKVVO 6 - SBC 9

De laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft voor het team. De vele wijzigingen in het team zijn goed uitgevallen, nieuwe jongens zijn prima ingepast. Het team draait degelijk en er vallen steeds gemakkelijker doelpunten. We moesten vandaag enkele spelers missen die het vierde gingen helpen (goed Tim, Igor en Peter). Ondanks dat nog 3 reserves dus we zijn een fit team.

De wedstrijd ging van start en direct was het zesde de bovenliggende partij. Veelal speelde de wedstrijd zich af op de helft van SBC en Joris had het rustig. De doelpunten vielen dan ook, door Marc (assist Martin), Alvin of toch Niels en Martin (assist Pieter). 3-0 ruststand.

De tweede helft was het eigenlijk al gespeeld. Het overwicht was wat minder, maar toch drie doelpunten. Alvin (assist Igor), Robin (assist Martin) en Igor (assist van onze rechtsbuiten). 6-0 was de terechte einduitslag. Tweede nul voor Joris is nog het vermelden waard.

Al met al een mooie eerste seizoenshelft met twee verliespunten minder de onofficiële herbst meister. (bij het typen van het verslag miet RKGSV nog spelen, dus staan we even bovenaan!). Door naar de laatste 16 in de beker. Een succesvolle seizoenshelft.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!