RKVVO JO9-5 gaat kopje onder tegen Wilhelmina Boys JO9-4

RKVVO JO9-5JM

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 54

4 maart 2017 9:00

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Na een weekje rust door de crnaval was het vandaag weer vroeg opstaan om te gaan spelen tegen Wilhelmina Boys. Stan en Rens waren nog op vakantie en Lisa heeft helaas haar sleutelbeen gebroken waardoor ze ook nog een tijdje uit de roulatie is. Gelukkig hadden we Senne van der Heijden van de mini's als aanvulling.

Direct na het begin van de wedstrijd had Wilhelmina Boys al de voorsprong te pakken met een goede aanval. RKVVO speelde wat onwennig door het ontbreken van de vaste verdedigende inbreng van Stan. Na de 1 - 0 was het ook al snel 2 - 0. Hierna kwam RKVVO wat beter in het spel. Senne liet zien een goede invalkracht te zijn en was overal op het veld te vinden. Via Xander en Simon waren er een paar mooie aanvallen waarbij de afwerking elke keer net te kort kwam. Op het middenveld werktte Tygo en Milo goed en hielden het tweede gedeelte van de eerste helft de tegenstander goed tegen. Mocht Wilhelmina Boys er dan toch door komen stonden Luuk en Mika goed hun verdedigende mannetje. Ook Willem hield er nog een aantal ballen goed uit. Op slag van rust wist Wilhelmina Boys toch nog twee keer te scoren waardoor we met een 4 - 0 achterstand gingen rusten.

In de tweede helft werd omgeschakeld naar een iets ander systeem met drie verdedigers en 3 aanvallers om zo wat meer druk naar voren te kunnen zetten. Hierbij ging Luuk aanvallender spelen en zorgde hierdoor ook af en toe voor wat mogelijkheden. Helaas was het toch al snel weer Wilhelmina Boys wat scoorde. RKVVO bleef proberen het doel van Wilhelmina Boys te vinden, maar moesten zich toch vooral toeleggen op het tegenhouden van doelpunten. Dit lukte op het laatst helaas niet meer zo goed en zo werde er uiteindelijk met 10 - 0 verloren.

Volgende week spelen we uit tegen Brabantia JO9-6 en gaan we de ongeslagen koploper de eerste punten proberen afhandig te maken.