RKVVO JO9-5 gaat strijdend ten onder tegen Brabantia JO9-6

RKVVO JO9-5JM

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 54

11 maart 2017 9:15

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Op deze mooie zaterdagochtend neemt RKVVO JO9-5 het op tegen koploper Brabantia JO9-6. Alleen de geblesseerde Lisa mist vandaag.

Voordat iedereen het in de gaten had dat de wedstrijd was begonnen, had Brabantia al het eerste doelpunt gemaakt. Hierna ging RKVVO goed de strijd aan en kwamen er ook wat kleine kansjes. Toch was het Brabantia dat ongeveer halverwege de eerste helft de voorsprong uitbreidde naar 2 - 0. RKVVO gaf zich echter niet gewonnen en de verdediging met Stan, Mika en Milo hielden de aanvallen van Brabantia goed tegen. Op het middenveld zorgde Tygo en Rens voor goede onderscheppingen waardoor RKVVO de aanval kon zoeken. De enkele keer dat Brabantia er toch door kwam stond Willem goed in de weg en hield zo de stand op  2 - 0. Bij een gevaarlijke aanval via Simon had Rens vlak voor rust bijna de aansluitingstreffer gemaakt, maar helaas wist de keeper van Brabantia het schot te stoppen.

Het begin van de tweede helft ging het snel mis en scoorde Brabantia binenn 5 minuten drie doelpunten. Toch bleef RKVVO nog wel de aanval zoeken met Xander en Luuk. Helaas wisten ze geen doelpunt te maken. De 5 - 0 achterstand zorgde dat RKVVO iets minder fanatiek ging spelen en vooral de tweede bal steeds voor Brabantia was. Dit resulteerde voor nog twee doelpunten in het tweede deel van de tweede helft waarmee de eindstand op 7 - 0 kwam.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SBC JO9-7.  Hiertegen is in de eerste wedstijd met 1 - 1 gelijk gespeeld. Volgende week op naar de eerste overwinning?