RKVVO JO9-5 knokt, maar verliest van SBC JO9-7

RKVVO JO9-5JM

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 54

18 maart 2017 9:00

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Op deze regenachtige zaterdag stond de uitwedstrijd tegen SBC JO9-7 op het programma. Eerder werd tegen deze tegenstander een gelijkspel behaald. Vandaag mistten we alleen de geblesseerde Lisa.

Net als in de eerstw edstrijd van de voorjaarscompetitie waren beide teams goed aan elkaar gewaagd en werd er voor elke meter op het veld gestreden. De verdediging van RKVVO stond goed met Willem in het doel met een aantal goede reddingen en daarvoor stonden Mika en Stan goed hun mannetje tegen de aanvallen van SBC. Ook RKVVO kwam er een aantal keer gevaarlijk uit via Rens en Xander. Toch was het SBC dat ongeveer halverwege de eerste helft als eerste scoorde. RKVVO ging zo mogelijk nog een stapje extra zetten en het middenveld met Tygo en Luuk zorgde dat de aanvallers steeds minder vaak bij het doel van Willem kwamen. Aan beide kanten kwamen nog wat mogelijkheden, maar er werd niet meer gescoord en zo gingen we met een 1 - 0 stand rusten.

In de tweede helft ging Milo het middenveld versterken. Het spel bleef heen en weer gaan. RKVVO kreeg nog een aantal kansen voor Rens en Luuk, maar het net werd helaas net niet gevonden. SBC kwam er een aatnal keer gevaarlijk uit, maar Willem hield de ballen goed tegen. Met nog iets minder dan 10 minuten te voetallen wist SBC de voorsprong te verdubbelen en niet veel later viel ook het derde doelpunt. RKVVO kwam er nog twee keer goed uit met Simon, maar helaas scoorde hij net niet waarbij vooral de laatste kans wel heel weinig scheelde. De bal ging via de ene paal tegen de andere paal helaas net niet in het doel.

Het was een goede wedstrijd van RKVVO en met goede moed gaan we volgende week de strijd aan thuis tegen Wilhelmina Boys JO9-4.