RKVVO JO9-5 verliest thuis van DBS JO9-10

1 april 2017 9:30

Scheidsrechter

Yoeri 't Lam

Opstelling

Op deze regenachtige zaterdag speelden RKVVO JO9-5 tegen DBS JO9-10 met alleen Lisa als afwezige door haar blessure. Na de goede trainingsarbeid op dinsdag en donderdag was er goede hoop op een mooi resultaat.

In het begin was het voornamelijk DBS dat in de aanval was, maar in de verdediging stonden Stan en Mika zoals gewoonlijk de laatste week goed hun mannetje. De enkele kansen die DBS kreeg werden vakkundig tegengehouden door Willem. Toch was het na bijna een kwartier spelen DBS dat op voorsprong kwam. RKVVO had nog een paar mogelijkheden via Rens, Xander en Luuk, maar helaas lukt het scoren niet. Vlak voor rust maakte DBS ook nog de 0 - 2.

Na de tactische bespreking in de rust ging RKVVO weer door met de zoektocht naar de aansluitingstreffer. Simon was nog dicht bij een doelpunt, maar het bleef uiteindelijk bij een hoekschop. Op het middenveld hielden Milo en Tygo DBS goed tegen en hierdoor bleven de kansen beperkt voor DBS. Toch was het halverwege de tweede helft DBS dat nog twee keer toesloeg en hierdoor een 0 - 4 nam. Ondanks hard werken lukte het RKVVO niet om nog een doelpunt te maken en zo werd het winnen nog een weekje uitgesteld.

Na de wedstrijd won RKVVO wel weer als vanouds de penaltyserie en kan er met vertrouwen uitgekeken worden naar de wedstrijd tegen Best Vooruit volgende week.