RKVVO JO9-5 verliest nipt van Best Vooruit JO9-7

RKVVO JO9-5JM

Onder 9 zaterdag, JO9-5, 5e klasse 54

8 april 2017 9:15

Opstelling RKVVO JO9-5JM

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Best Vooruit JO9-7 op het programma. Met een compleet fitte selectie (Lisa was gelukkig weer terug na haar blessure aan haar sleutelbeen) werd begonnen aan de westrijd.

RKVVO liet zien goed geluisterd te hebben naar de tactische bespreking voor de wedstrijd en gingen de duels goed aan. Best Vooruit kreeg in het begin een aantal kansjes. Gelukkig stond Willem, zoals de laatste weken wel vaker, erg goed te keepen en zorgde dat Best niet kon scoren. Vanuit het middenveld met Tygo en Lisa kwam ook RKVVO een aantal keer in de buurt van het doel van Best, maar Xander en Rens wisten het doel niet te vinden. Achterin hielden Stan en Mika de aanvallen van Best goed tegen. Ook Milo, die inviel voor Mika, stond goed zijn mannetje in de verdediging. Vlak voor rust kwam RKVVO nog erg dicht bij een doelpunt, maar in een heuse scrimmage wisten Tygo, Xander en uiteindelijk Simon net niet te scoren. Hierdoor werd de rust gehaald met een 0 - 0 stand.

Ook in de tweede helft bleef RKVVO goed mee doen en kregen ze nog een aantal kansjes via Luuk en Xander. Helaas werd er net niet gescoord. Aan de andere kant leek Willem vandaag niet te passeren en hield bijna elke bal tegen. Toch was het halverwege de tweede helft Best Vooruit dat de score opende en zo op een 1 - 0 voorsprong kwam. RKVVO bleef knokken om de verdiende gelijkmaker te scoren. Helaas werd er niet meer gescoord en zo werd er, ondanks een heel goede wedstrijd, met 1 - 0 verloren van Best Vooruit.

De penalties gingen weer als vanouds en hier werd met 4 - 4 gelijkgespeeld. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen DBS JO9-10.