Ook tweede bekerwedstrijd wordt gewonnen door rKVVO JO9-3.

DBS JO9-10

0 - 13

RKVVO JO9-3

Competitie

Onder 9, JO9-3, Groep 5 56

Datum

9 september 2017 9:00

Accommodatie

Sportpark Meerhoven
Het Schaapsdijk 109
5657 AW
Eindhoven
tel. 040-2550470

Opstelling RKVVO JO9-3

Na de overwinning van vorige week tegen Hoogeloon stond vandaag de uitwedstrijd tegen DBS JO9-10 op het programma. Ondanks het wat mindere weer was de vaste supportersschare ook weer aanwezig.

RKVVO had direct het betere van het spel en kwam direct een aantal keer gevaarlijk voor het doel. In de 4e minuut wist Milan het eerste doelpunt te scoren. Hierna wist Guus ook zijn doelpuntje mee te pikken en zo stond het na 5 minuten spelen al 0 - 2. Vlak voor de eerste time-out wist Guus nog een keer te scoren en zo was het 0 - 3.  Na de time-out bleef RKVVO de meeste kansen  krijgen. In de 16e minuut wist Luuk zijn eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Tussendoor kreeg DBS nog een kans, maar Simon wist de bal goed tegen te houden. Vlak voor de rust zorgden Stan en Luuk nog voor de 0 - 5 en 0 - 6.

De tweede helft kwam Mika weer terug in de verdediging en zorgde hij voor veel goede ballen richting de aanval. Voorin kwam Lisa ook een aantal keer dicht bij een doelpunt. Na  4 minuten in de tweede helft zorgde Guus met zijn derde doelpunt voor de 0 - 7. Niet veel later was het weer Guus die de 0 - 8 tegen de touwen schoot. Rens veroverde flink wat ballen op het middenveld en vond dan vaak een aanvaller.  Vlak voor de tweede time-out wist Milan hieruit de 0 - 9 te scoren. De laatste 10 minuten werden de 10 minuten van Luuk.  In 5 minuten tijd scoorde hij 3 doelpunten achter elkaar en bracht zo de stand naar 0 - 12. In de laatste minuten scoorde Stan zijn tweede doelpunt en in de slotseconde scoorde Luuk nog zijn 6e doelpunt van de wedstijrd en zorgde daarmee voor een 0 - 14 overwinning.

Volgende week is de laatste poulewedstrijd voor de beker thuis tegen Hapert JO9-3.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!