Alle veldspelers RKVVO JO9-3 scoren tegen Unitas'59 JO9-6

SV Unitas'59 JO9-6JM

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

23 september 2017 9:00

Opstelling

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Na de drie overwinningen voor de beker kwam vandaag Unitas'59 JO9-6 op bezoek.

Onder een lekker zonnetje begon RKVVO goed op het natte gras. Binnen 5 minuten wist Rens op aangeven van Milan de score al te openen. Unitas'59 ging in het begin redelijk gelijk op en niet lang na de openingsgoal trokken ze de stand al weer gelijk. Door een goede actie van Stan wist hij na een goede dribbel RKVVO weer op een voorsprong te schieten. Binnen een paar minuten had RKVVO Unitas op een grotere achterstand gezet door doelpunten van Stan en Guus. Milan schoot nog een bal tegen de paal waarna Stan met zijn tweede doelpunt de stand op 4 - 1 bracht. Vlak voor de rust wist Steven zijn eerste doelpunt te maken na een pass van Lisa en de laatste actie van de eerste helft was de tweede goal van Guus. Hierdoor was het 6 - 1 met de rust.

In de tweede helft bleef RKVVO goed doorgaan met aanvallen. Er werd goed naar elkaar over gespeeld en al snel zorgde Guus met zijn derde doelpunt voor de 7 - 1. Meteen hierna zorge Rens met zijn tweede doelpunt voor de 8 - 1. Unitas kreeg nog een paar kansjes, maar Simon hield in de tweede helft alle ballen tegen.  Guus was erg trefzeker vandaag en in twee minuten tijd wist hij de stand uit te breiden naar 10 - 1. Vlak voor de time out wist Milan de 11 - 1 te scoren. Na de time out maakte Guus zijn zesde doelpunt van vandaag. Na goed aangeven van Guus schoot Lisa nog net naast, maar in de laatste minuut speelde Guus de bal weer goed naar Lisa die zo de 13 - 1 scoorde. Alle 6 de veldspelers hadden hierdoor vandaag minimaal 1 doelpunt gemaakt,

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Unitas'59 JO9-9 op het programma.