Ook Unitas'59 JO9-9 wordt verslagen door RKVVO JO9-3

30 september 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-3

Nadat vorige week Unitas'59 JO9-6 bij RKVVO op bezoek was geweest, stond vandaag de uitwedstrijd tegen Unitas'59 JO9-9 op het programma. Het team was deze week compleet en daardoor begonnen Lisa en Luuk in de wissel.

De wedstrijd was nog maar net aan de gang of Milan had het eerste doelpunt al gescoord. Niet veel later gevolgd door de topscorer van het team Guus. Na 5 minuten spelen had Guus ook al zijn tweede doelpunt van de dag te pakken en stond RKVVO al met 0 - 3 voor. Verdedigend speelde RKVVO sterk met Stan en Mika achterin en Rens op het middenveld. Na 9 minuten kreeg Stan de bal aangespeeld. Hij zag geen medespeler vrij staan en wipte de bal een beetje op en schoot de bal prachtig over de keeper in de goal, 0 - 4. Unitas had nog een goede aanval, maar Simon wist de bal bij de eerste paal goed tot corner te verwerken.  Na de time out wist Stan met een mooie pass Guus te bereiken waardoor Guus zijn hattirck maakt en RKVVO op een 0 - 5 voorsprong bracht. Direct na de aftrap was het Milan die de volgende treffer voor zijn rekening nam. Niet veel later gevolgd door nog twee doelpunten van Guus en de derde van Milan. Hierna zette Unitas goed door en scoorde zo de 1 - 9. Op slag van rust bracht Luuk  de ruststand op 1 - 10.

In de tweede helft speelde Guus de bal goed naar Luuk die hierdoor zijn tweede doelpunt scoorde. Even later scoorde Stan zijn tweede doelpunt en zo was het 1 - 12.  Direct hierna maakte ook Luuk zijn hattrick voor vandaag vol. Hierna was het weer de beurt aan Guus en met twee doelpunten in 1 minuut bracht hij de stand op 1 - 15. Net voor de time out wist Unitas voor de tweede keer te scoren. Na de time out kwam Mika weer terug in de verdediging en zorgde Guus voor de 2 - 16 met zijn achtste doelpunt. Met nog zo'n 5 minuten te spelen nam Stan een goede corner die Lisa prima binnenschoot. In de laatste minuten zorgden Milan en Luuk nog voor de 2 - 19.

Volgende week komt Brabantia JO9-4 naar sportpark 'De Heikant''