RKVVO JO9-3 wint van koploper DBS JO9-3

DBS JO9-3

3 - 6

RKVVO JO9-3

Competitie

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

Datum

14 oktober 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-3

Aan het begin van de herfstvakantie, al leek het door het weer wel zomer, waren er drie afmeldingen voor de wedstrijd tegen de koploper. Gelukkig werd het team aangevuld met Steven, Niek en Milan. Hierdoor konden we toch weer volle bak er tegen aan.

Direct vanaf het begin zocht RKVVO de aanval en in de 1e minuut wist Guus ook meteen doel te treffen en zo de 0 - 1 op het bord te zetten. DBS liet het hier echter niet bij zitten en ging ook direct op zoek naar de gelijkmaker. Achterin stond het invallende verdedigingsduo Niek van Laarhoven en Milan Weide echter goed hun mannetje en kreeg DBS zodoende weinig kansen. Toch wist DBS vlak voor de time out toch nog de gelijkmaker te scoren. Na de time out wist Milan RKVVO toch weer op voorsprong te brengen. Het spel golfde op en neer en er werd voor iedere meter geknokt door beide teams. Op het middenveld was Steven een goede partij aan het spelen. Een minuut voor de rust speelde Milan een lange bal naar voren waar Guus er als de kippen bij was om de 1 - 3 tegen de touwen te knallen. DBS ging nog 1 keer in de aanval en wist zo ook nog de 2 - 3 ruststand te scoren.

In de tweede helft kwam Rens weer terug op het middenveld waar hij regelmatig de aanval van DBS onderbrak en zo RKVVO in de aanval hielp. Ondanks wat kansen aan beide kanten werd er voor de time out niet meer gescoord. Na de time out wist Guus al snel zijn derde goal van de dag te maken en zo RKVVO aan een 2 - 4 voorsprong te helpen. DBS zorgde echter meteen weer voor de aansluiting door Simon te passeren. Hierna hield Simon met enkele knappe reddingen de voorsprong van RKVVO in stand. Bij een aanval over links liet Guus zien dat hij naast scoren ook prima een assist kan geven. Uit zijn mooie voorzet wist Luuk de 3 - 5 achter de keeper van DBS te schieten. Met nog een minuut te spelen zorgde Guus met zijn vierde treffer voor de zekerheid en met 3 - 6 waren de drie punten binnen voor RKVVO.

RKVVO speelde vandaag weer erg goed tegen een sterke tegenstander. en liet zien dat ze in het nieuwe seizoen echt een paar flinke stappen vooruit hebben gemaakt. Volgende week wacht DBS JO9-6 voor de beker. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!