Topper tussen RKVVO JO9-3 en Brabantia JO9-4 eindigt gelijk

RKVVO JO9-3

2 - 2

Brabantia JO9-4

Competitie

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

Datum

7 oktober 2017 9:00

Accommodatie

Sportpark Heikant
Heikantsebaan 19
5507 PJ
Veldhoven
tel. 040-2542370

Opstelling

Vandaag stond de wedstrijd tegen Brabantia JO9-4 op het programma. Beide ploegen hadden hun eerste twee wedstrijden van de competitie gewonnen. Beide teams begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd en wilden allebei graag de volle winst houden na 3 wedstrijden.

Het was al meteen duidelijk dat dit een wedstrijd was tussen twee gelijkwaardige teams. De duels werden flink aangegaan en beide teams speelden op de aanval. Brabantia was de eerste ploeg die na 3 minuten wist te scoren. RKVVO zorgde vrijwel direct hierna via Guus, na een goede pass van Milan, voor de gelijkmaker. Het spel golfde heen en weer en aan beide kanten waren er wat kleinere mogelijkheden, maar het was Brabantia die vlak voor de eerste time out weer op voorsprong wist te komen. Na de time out kwamen Lisa en Luuk in het team. Lisa pakte flink wat ballen af op het middenveld en wist nog bijna de gelijkmaker te scoren, maar de keeper van Brabantia wist de bal goed te stoppen. 

De tweede helft kwamen Rens en Guus in het veld voor Milan en Mika en ging RKVVO verder op zoek naar de gelijkmaker. Stan zorgde achterin samen met Guus dat de aanvallers van Brabantia niet in de buurt kwamen van Simon. Op het middenveld waren Rens en Lisa ook vaak de bovenliggende partij waardoor RKVVO wat mogelijkheden kreeg, maar idere keer was de keeper van Brabantia een sta in de weg. Ook Brabantia kwam er voor de time out nog een aantal keren gevaarlijk uit, maar ook Simon was in uitstekende vorm en was de aanvallers van Brabantia iedere keer de baas. Net na de time out wist Guus na goed doorzetten de verdiende gelijkmaker tegen de netten te schieten. Achterin zorgde Mika ervoor dat de aanvallers uit de buurt van Simon bleven. Even later was Guus op weg naar een volgende kans, maar werd hierbij gestopt door een overtreding van Brabantia. Uit de vrije trap werd helaas niet gescoord. Hierdoor bleef deze wedstrijd onbeslist.

RKVVO heeft vandaag laten zien dat ze dit seizoen niet alleen voetballend veel vooruit zijn gegaan, maar dat ze zich ook fysiek niet laten overklassen door de tegenstander. Een echt compliment voor het team. Volgende week staat er weer een moeilijke wedtrijd op het programma tegen DBS JO9-3 die de eerste 3 wedstrijden van de competitie hebben gewonnen. Aan ons de taak om als eerste van ze te winnen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!