RKVVO JO9-3 blijft ongeslagen in competitie.

Oirschot V. JO9-4G

2 - 6

RKVVO JO9-3

Competitie

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

Datum

11 november 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-3

Vandaag ging RKVVO JO9-3 op bezoek bij Oirschot Vooruit JO9-4. Ondanks het wat mindere weer waren er toch weer flink wat supporters aanwezig om het team aan te moedigen.

RKVVO begon wat moeizaam aan de wedstrijd tegen de grotere spelers van Oirschot. Toch wist Lisa na goed doorgaan op het middenveld Guus te bereiken. Hiermee wist Guus wel raad en hij bracht RKVVO op een 0 - 1 voorsprong. Oirschot liet het hier niet bij zitten en vocht zich terug in de wedstrijd en met een goed schot was de stand al snel weer gelijk, 1 - 1. Toch was het direct weer Guus die RKVVO op voorsprong zetten met zijn tweede doelpunt. Stan en Mika zorgde ervoor dat de aanvallers van Oirschot niet te dicht in de buurt kwamen van het doel van RKVVO. Na de timeout nam Rens het stokje over van Lisa op het middenveld en kwam Luuk in de plaats van Mika in de verdediging. Via een goede pass van Rens was het weer Guus die een doelpunt scoorde en zo ruststand op 1 - 3 bracht.

In de tweede helft kwam Mika de verdediging weer vesterken en zorgde hij ervoor dat menig aanval van Oirschot tegen werd gehouden. De enkele bal die er door kwam wist Simon goed tegen te houden. Na 5 minuten werd de niet geheel fitte Guus gewisseld voor Milan. Milan wist al snel Luuk te vinden die RKVVO op een 1 - 4 voorsprong schoot. Vlak voor de timeout wist Luuk voor de tweede keer het net te vinden. Niet lang na de timeout ging Stan goed door en zorgde hij met een goede aktie voor de 1 - 6. Oirschot bleef goed de aanval zoeken en bij een van deze aanvallen wisten ze toch nog 1 keer de bal achter Simon in het doel te schieten. Hiermee was de 2 - 6 eindstand bereikt.

Het team speelde vandaag weer een puike wedstrijd en bleef zo na 7 competitiewedstrijden nog steeds ongeslagen in de competitie (6 winst en 1 gelijk). Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Geldrop JO9-6.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!