RKVVO JO9-3 blijft ook na topper tegen Wilhelmina Boys JO9-4 ongeslagen.

Wilhelmina Boys JO9-4

3 - 5

RKVVO JO9-3

Competitie

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

Datum

4 november 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-3

Vandaag stond de topwedstrijd tegen Wilhelmina Boys JO9-4 op het programma. Wilhelmina Boys had tot vandaag nog alle wedstrijden gewonnen.

Wilhelmina Boys speelde snel de bal naar hun grote en sterke aanvallers. Achterin hadden Mika en Stan hun handen vol om ze tegen te houden. Dit ging echter goed en als het niet lukte was er nog altijd Simon om de ballen tegen te houden. RKVVO kwam er ook af en toe gevaarlijk uit waarbij Rens op het middenveld goed werk verrichte. Toch was het Wilhelmina Boys dat de leiding nam met een goed doelpunt, 1 - 0. RKVVO ging niet bij de pakken neer zitten en zocht meteen weer de aanval en via goed voorbereidend werk van Luuk kwam de bal voor de voeten van Rens die met een goed schot in de hoek de keeper wist te passeren. RKVVO was nog niet tevreden met de 1 - 1 en bleef verder zoeken naar doelpunten. Vlak voor de timeout vond Stan met een goede pass Guus. Guus liet weer zien een neusje voor doelpunten te hebben en bracht de 1 - 2 op het bord. In het tweede gedeelte van de eerste helft kwamen Milan en Lisa in het veld en bleef RKVVO de aanval zoeken. Hierbij wist Guus nog 1 keer te scoren en zo werd de rust met een 1 - 3 stand gehaald.

Na rust ging Wilhelmina Boys vol op de aanval spelen en kregen ze ook verschillende mogelijkheden. Simon wist de aanvallers goed tegen te houden, maar was bij een corner toch kansloos op een mooi hoog schot, 2 - 3. In de laatste aanval voor de timeout wist Stan het verschil weer op 2 te brengen en bracht de stand op 2 - 4. In de laatste 10 minuten bleef Wilhelmina Boys drukken en schoot hierbij verschillende keren op de paal en lat. RKVVO kwam er nog een paar keer gevaarlijk uit via Luuk en Lisa, maar er werd niet gescoord. In de laatste minuut bracht Wilhelmina Boys de spanning terug met de 3 - 4.  Guus wist met zijn 3e doelpunt van de dag de 3 punten veilig te stellen.

Een mooie 3 - 5 overwinning tegen Wilhelmina Boys dat tot vandaag nog zonder puntverlies was. RKVVO blijft door de overwinning ongeslagen aan de leiding staan in de competie. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Oirschot Vooruit JO9-4.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!