Degelijke overwinning voor RKVVO JO9-3 tegen Geldrop JO9-6

Geldrop JO9-6

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

18 november 2017 9:00

Opstelling

Vandaag stond de wedstrijd tegen Geldrop JO9-6 op het programma. Met een volledig team werd onder een fris najaars zonnetje begonnen aan de wedstrijd.

In het begin van de wedstrijd ging de wedstrijd gelijk op en werd er vooral op het middenveld gespeeld waar Rens veel van de aanvallen van Geldrop al tegen hield waardoor het verdedigings duo Stan en Steven het niet heel druk hadden. Vlak voor de eerste time out ging Milan goed door en wist Stan aan te spelen die zo voor de 1 - 0 kon zorgen. Na de time out kwam Luuk de aanval versterken en dat was te merken. Na weer een goede pass van Milan wist Luuk de 2 - 0 te scoren. Meteen hierna wist Stan Luuk in scorings positie te brengen en weer wist Luuk het net te vinden en zo was het al snel na de time out 3 - 0 voor RKVVO. Op het middenveld nam Lisa de rol van Rens moeiteloos over en zorgde dat RKVVO veel in de aanval kon blijven. Op slag van rust wist Stan na een goede actie nog de 4 - 0 te scoren.

De tweede helft was nog maar net begonnen of ook Guus wist weer zijn gebruikelijke doelpunt te maken met een mooie schuiver. Geldrop probeerde er nog wel door te komen, maar achterin hielden Mika en Rens bijna alles tegen. De paar ballen die er nog doorkwamen hield Simon goed tegen. Voorin was het Guus die zorgde dat RKVVO met een 6 - 0 stand kon beginnen aan het laatste deel van de wedstrijd. In dit deel kwam Lisa nog een aantal keer gevaarlijk voor het doel, maar wist ze helaas net niet te scoren. Dit lukte Milan wel na een goede pass van Luuk en even later was het weer Milan die ook de 8 - 0 nog tegen de netten schoot. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor Steven die vanaf de zijlijn mooi naar binnen dribbelde en de bal hoog boven de keeper binnenschoot.

Een mooie 9 - 0 overwinning tegen Geldrop na een goede wedstrijd van het hele team. Volgende week een weekje rust en dan staat de thuiswedstrijd tegen Tivoli JO9-2 op het programma.