RKVVO JO9-3 wint weer voor de competitie

RKVVO JO9-3

9 - 2

SV Valkenswaard JO9-5

Competitie

Onder 9, JO9-3, 5e klasse 039

Datum

28 oktober 2017 9:00

Accommodatie

Sportpark Heikant
Heikantsebaan 19
5507 PJ
Veldhoven
tel. 040-2542370

Opstelling

Na de bekernederlaag van vorige week was RKVVO JO9-3 vandaag op zoek naar de volgende overwinning in de competie. De tegenstander was Valkenswaard JO9-5. RKVVO was helemaal compleet en had daardoor de beschikking over 3 wissels.

RKVVO begon met goed aanvallend spel en al snel wist Milan de score te openen. Valkenswaard ging in de eerste helft goed mee over en wist ook al snel met een schot van afstand de score gelijk te maken. Achterin stonden Stan en Steven goed te verdedigen en mocht het nodig zijn hield Simon de ballen goed tegen. Uit een mooie aanval wist Guus RKVVO weer op voorsprong te brengen. Op het middenveld wist Lisa verschillende kern de aanval van Valkenswaard tegen te houden en zelf ook een paar keer dicht bij een doelpunt te komen. Uiteindelijk was het RKVVO dat de 3 - 1 maakte via een aanval die via Guus werd opgezet en afgerond door Milan. Na de time out ging het gelijk op en kwam Rens op het middenveld Lisa vervangen. Luuk kwam in de aanval erbij en Mika versterkte de verdediging. In het tweede gedeelte van de eerste helft waren er niet veel kansen en zo werd de rust ook met 3 - 1 gehaald.

In het eerste gedeelte van de tweede helft schakelde RKVVO een tandje bij en wist Stan al snel met een mooi schot vanaf de zijkant de voorsprong op 4 - 1 te brengen. Hierna was het weer tijd voor de Guus Kemp show. Met 4 doelpunten zorgde hij er voor dat RKVVO de voorsprong uit kon breiden naar 8 - 1. Vlak voor de time out was er nog een misverstand in de verdediging van RKVVO wat in een eigen doelpunt resulteerde. Na de time out wist Stan nog 1 keer te scoren en zo stond de 9 - 2 eindstand op het bord.

Een goede wedstrijd van RKVVO zorgde al weer voor de 4e overwinning in de competitie en een plek in de top van de groep. Volgende week staat de topper tegen Wilhelmina Boys JO9-4 in Best op het programma.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!