Doelpuntrijk gelijkspel bij RKVVO JO9-3 tegen Hapert JO9-2

Hapert JO9-2JM

4e klasse 19

14 april 2018 9:00

Opstelling

Op deze zonnige zaterdagmorgen ontving RKVVO JO9-3 de tegenstander Hapert JO9-2. Bij RKVVO ontbrak deze week Luuk, maar verder was iedereen weer present.
Ook vandaag was het al snel duidelijk dat het weer een spannende wedstrijd zou worden met twee gelijkwaardige teams. Beide teams gingen vol strijd de wedstrijd aan en er werden stevige duels uitgevochten. Na 5 minuten was het Hapert dat op voorsprong kwam. Niet lang hierna wist Stan de bal vanuit een uitbal met een goede pass Guus te bereiken en die speelde zich knap vrij en schoot de bal achter de keeper van Hapert en zorgde zo voor de 1 - 1. RKVVO bleef verder zoeken naar doelpunten en vlak voor de time out wist Guus de bal naar Lisa te spelen en die schoot goed binnen en zo ging RKVVO met een 2 - 1 voorsprong de time out in. Na de time out was het weer de beurt aan Hapert, maar in de verdediging stonden Stan en Mika weer goed hun mannetje of was Simon op zijn plaats om de ballen tegen te houden. Toch wist Hapert in de 16e minuut de stand gelijk te trekken. Niet veel later werd de bal hoog voor gezet door Hapert en kanp bij de tweede paal ingekopt. RKVVO liep in het tweede deel van de eerste helft een beetje achter de tegenstander aan en met nog een minuut te spelen scoorde Hapert zelfs de 2 - 4. Na een goede aktie wist Guus op slag van rust nog de aansluitingstreffer te scoren en gingen de ploegen rusten met een 3 - 4 stand.
Bij RKVVO werd het stijdplan nog een keer goed doorgenomen en in de tweede helft werd gestart met de jacht op de gelijkmaker. Door een goede pass van Rens was het Guus met zijn derde doelpunt die de gelijkmaker wist te scoren. Hierna was het Hapert die weer met een mooie kopbal aan de leiding kwam. Vlak voor de time out bracht Stan, na een goede onderschepping, voor de 5 - 5. Toch wist hapert de tweede time out met een voorsprong te halen door de 5 - 6 te scoren. RKVVO zette in de laatste 10 minuten alles op alles om de ongeslagen status vast te kunnen houden na de winterstop en uit een mooie aanval die via Guus en Steven kwam de bal voor de voeten van Lisa. Lisa zorgde met een goed schot voor de 6 - 6. RKVVO probeerde nog de winnende te maken, maar dit lukte niet meer.

Doordat RKVVO na de winterstop een klasse hoger is gaan voetballen is de tegenstand een stuk beter, maar RKVVO laat nog iedere week groei zien in wat ze kunnen. Door hun goede inzet en strijd werd vandaag weer een mooi en verdiend punt gehaald. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Netersel/Casteren JO9-2 op het programma.