31 maart 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling RKVVO JO9-3

Nadat de wedstrijd tegen DEES JO9-1 aan het begin van de voorjaarscompetitie was afgelast vanwege het slechte weer kon nu onder een lekker voorjaarszonnetje wel de strijd worden aangegaan met de tegenstanders in Wintelre.

Net als vorige week tegen Hoogeloon was het ook vandaag een tegenstander van gelijk niveau waardoor RKVVO er weer vol tegen aan moest. Deze week hadden we Rens als stofzuiger op het middenveld staan waardoor hij de aanvallen van DEES al vroeg kon tegenhouden. Achterin hielden Mika en Milan de spitsen goed onder controle. Bij de mogelijkheden die DEES kreeg stond Simon elke keer op de juiste plaats. Het ging de eerste 10 minuten erg gelijk op en met een 0 - 0 stand werd de time out gehaald. Na de time out bleven aan beide kanten kansen komen, maar waren beide keepers steeds de bovenliggende partij en bleef het 0 - 0. Vlak voor de rust werd een schot van RKVVO met de hand tegen gehouden waardoor RKVVO een penalty kreeg. Deze werd prim ingeschoten door Milan en zo ging RKVVO met een 0 - 1 stand rusten.

In de tweede helft drong DEES wat meer aan en kregen ook wat kansjes. Uit een goede aanval wisten ze de gelijkmaker achter Simon te schieten, 1 - 1. RKVVO liet echter zien dat ze veel sterker in hun schoenen staan dit jaar en na een mooie pass van Rens wist Guus de 1 - 2 binnen te schieten.  RKVVO kreeg nu wat meer de overhand en na een goede voorzet van Steven wist Lisa de bal goed bij de tweede paal binnen te knallen. Net voor de time out was het Guus die, na goed stoorwerk van Rens, zelfs nog de 1 - 4 kon scoren. Hierdoor leek de wedstrijd wel beslist maar met nog 5 minuten te spelen kreeg DEES een strafschop en konden zo de spanning terug brengen. Simon wist de penalty te stoppen en uit de tegenaanval was het Milan die voor de 1 - 5 zorgde. DEES was nu even de organisatie kwijt en direct vanaf de aftrap was het weer Milan die voor de 3e keer vandaag scoorde en zo de 1 - 6 op het scorebord schoot. In de laatste minuut was het  Luuk die de bal binnentikte na een pass van Steven en zo werd deze lastige wedstrijd uiteindelijk heel royaal met 1 - 7 gewonnen.

RKVVO kan lekker paaseieren gaan zoeken en hebben volgende week vrijd. Daarna wacht de thuiswedstrijd tegen Hapert JO9-2.