RKVVO JO9-3 wint na spannende wedstrijd van Hoogeloon JO9-1

Hoogeloon JO9-1

4e klasse 19

24 maart 2018 9:00

Opstelling

Na de kou van vorige week stond vandaag de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma. Hoogeloon JO9-1 kwam op bezoek bij RKVVO.

Het was van het begin af aan wel duidelijk dat dit een wedstrijd was tussen twee gelijkwaardige teams. Toch wist Luuk het in het begin van de wedstrijd, na goed door gaan van Rens, de 1 - 0 tegen de touwen te schieten.  Lisa zorgde samen met Luuk op het middenveld dat Hoogeloon niet zo goed aan aanvallen toekwam. Toch kreeg Hoogelooon wel wat kansjes maar deze wist Simon goed tegen te houden.  Na de time out schakelde RKVVO een tandje en vooral Milan was overal op het veld te vinden.  Na een minuut of vijf bracht Steven na een mooie dribbel langs de lijn met een mooi schot de stand op 2 - 0. Op slag van rust wist Guus nog voor de 3 - 0 ruststand te zorgen.

Na de rust was het juis Hoogeloon dat er wat strijdlustiger in ging en snel druk zette op RKVVO.  Hierdoor was het binnen 5 minuten na de rust weer gelijk door drie doelpunten van Hoogeloon. Met een paar goede reddingen wist Simon verdere doelpunten nog te voorkomen.  Vlak voor de time out speelde Steven de bal door op Luuk die de keeper wist te passeren voor de 4 - 3 voorsprong. Bijna vanaf de aftrap was het echter Hoogeloon dat de stand weer gelijk maakte, 4 - 4. Na de time out bleven beide ploegen nog wat kansen krijgen. Vanaf de zijkant wist Steven met een mooie voorzet Guus aan te spelen bij de tweede bal. Guus kopte de bal prachtig binnen en zorgde zo weer voor de voorsprong van RKVVO.  Vlak voor tijd was het Steven die aan alle onzekerheid een einde maakte door ook nog de 6 - 4 te scoren.

Een mooie en spannende wedstrijd waarin het hele team zich goed geweedr heeft met een prachtige overwinning als resultaat.