RKVVO JO9-3 ook in voorjaarscompetitie naar de titel

26 mei 2018 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

In een mooi zomers zonnetje en onder grote belangstelling van het publiek stond vandaag de kampioenswedstrijd van RKVVO tegen Beerse Boys JO9-2 op het programma.

Bij RKVVO was te zien dat er wat spanning in het team zat en Beerse Boys gaf goed tegenstand in de eerste 10 minuten. Achterin zorgden Mika en Steven ervoor dat de aanvallen van Beerse Boys niet erg gevaarlijk werden.  RKVVO kreeg wel een aantal goede mogelijkheden, maar steeds stond de keeper van Beerse Boys in de weg en zorgde zo dat het lange tijd 0 - 0 bleef. Vlak voor de time out was het dan toch wie anders dan Guus die RKVVO naar de 1 - 0 schoot. Hierdoor viel de spanning al iets af van het team en na de time out kreeg RKVVO wat meer grip op de tegenstander. Na een goede pass van Luuk was het Guus die ook voor de 2 - 0 zorgde. Beerse Boys gaf niet op en kwam al snel weer terug tot 2 - 1. RKVVO zette nu weer aan  maar wist Beerse Boys niet verder op achtersctand te zetten.  Stan en Rens zorgde wel dat de aanvallen van Beerse Boys niet gevaarlijk werden en bij de enkele ballen die er door kwamen was Simon attent en zorgde dat de ballen weggewerkt werden. Na een goede pass van Rens was het vlak voor rust Guus die de 3 - 1 scoorde. Even later was het na goed storend werk van Rens weer Guus die kon scoren en op slag van rust was het weer Guus die aan alle onzekerheid een einde maakte en de 5 - 1 russtand scoorde.

Na rust bleef RKVVO de sterkere ploeg en al snel gaf Steven de bal aan Milan die zo de 6 - 1 binnen kon schieten. Even later was het Steven die wist te scoren op aangeven van Lisa. RKVVO bleef kansen krijgen, maar de uitstekend spelende keeper van Beerse Boys hield tot de time out zijn doel schoon en zo bleef alleen het 4e kwart nog over voor RKVVO om de mijlpaal van 200 doelpunten in dit seizoen te halen.  Al snel was het Luuk met een goede pass die Guus in staat stelde om de 8 - 1 te scoren. Hierna zorgde Beerse Boys nog voor de 8 - 2. Met een mooie pass stuurde Lisa Guus weg over de rechterkan. Met een goede actie haalde Guus de achterlijn en speelde de bal goed voor op de mee doorgelopen Lisa die de bal goed binnenschoot voor de 9 - 2. Vlak voor tijd was het Guus die met het 199e doelpunt van het seizoen zorgde voor de 10 -2. Ondanks dat er nog volop werd gezocht naar een doelpunt bleef het bij 10 - 2 en kon het kampioenschap worden gevierd.

RKVVO JO9-3 heeft in dit afgelopen seizoen een enorme groei laten zien en prachtige resultaten gehaald met twee kampioenschappen. Een compliment aan alle spelers!