RKVVO JO9-3 blijft ook na de winterstop ongeslagen in competitie

12 mei 2018 9:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Met een mooi zomers zonnetje kwam vandaag Hilvaria JO9-3 op bezoek op sportpark De Heikant. Door een afmelding van Lisa hadden we vandaag twee wissels.

RKVVO begon erg sterk en al in de eerste minuut wist Guus te scoren na een goede pass van Rens. Niet veel later viel er na een goed aanval via Guus al de 2 - 0 via een eigen doelpunt van Hilvaria. Hilvaria ging hierna beter voetballen en kreeg ook af en toe wat mogelijkheden. In de verdediging stonden Stan en Steven goed te verdedigen en anders stond Simon weer ouderwets goed de ballen tegen te houden. Na een doeltrap wist Hilvaria de bal te onderscheppen en hierna de aansluitingstreffer te scoren en zo stond het bij de eerste time out 2 - 1 voor RKVVO. Na de time out schakelde RKVVO een tandje bij en na een mooie pass van Steven wist Guus na een kwartier voetballen de 3 - 1 te scoren. Niet veel later zorgde Guus dat Milan de 4 - 1 binnen kon schieten. Via een scrimmage leek de bal via een eigen been in het doel van RKVVO te verdwijnen, maar Simon wist de bal nog naast zijn doel te tikken. Op slag van rust zorgde Guus met zijn derde doelpunt voor een 5 - 1 ruststand.

Na de rust was het al snel Stan die voor de 6 - 1 zorgde. Stan werd nu in de verdediging goed bijgestaan door Mika die veel aanvallen van Hilvaria onschadelijk te maken. Toch was het vlak voor de time out Hilvaria dat twee keer in een minuut toesloeg waardoor de laatste 10 minuten begonnen werden met een 6 - 3 voorsprong voor RKVVO. Al snel na de aftrap in het 4e deel wist Steven de marge weer te vergroten door de 7 - 3 te scoren. Het werd iets onvriendelijker in het veld, maar RKVVO hield het hoofd er goed bij. Na een mooie pass van Stan scoorde Milan de 8 - 3. Niet veel later schoot Milan ook nog zijn tweede doelpunt binnnen. De wedstrijd werd afgesloten met een treffer van Hilvaria waardoor de eindstand op 9 - 4 kwam.

Een goede wedstrijd van RKVVO zorgde alweer voor de 5e overwinning na de winterstop. Volgende week wacht de derby uit tegen Rood Wit Veldhoven JO9-2.