... (schot)
70'

Groep 7 087

2 september 2018 10:00

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen zijn we begonnen met een bekerwedstrijd tegen UNA. Ondanks dat de wedstrijden voor beker heel geschikt zijn om te oefenen, wilden we ook zeker een goed resultaat neer zetten. Met de afwezigheid van Rik de hele maand, is Tim H bereid het keeperstenue aan te trekken. Hij werd al snel op de proef gesteld en hield de bal uit het doel. De eerste helft werd er met vlagen goed gevoetbald en resulteerde in de 23e minuut met een fraai doelpunt van Tim B. Twee minuten later hield Tim H ons op de been net weef een fraaie redding. Uiteindelijk gingen we met 0-1 aan de thee.
In de tweede helft ging UNA er steeds steviger in. Een gele kaart bleef echter uit, behalve in de 55e minuut toe Niels S wegens het wegtrappen van de bal wel op de bon ging. Het werd helaas erger omdat UNA meteen erna de gelijkmaker maakte. Wij zakten ver weg en speelde een stuk slechter dan in de eerste helft. Door wat geromnel in de verdediging kwam de bal gunstig voor UNA, dat er gretig gebruik van maakte...2-1. De laatste tien minuten speelden we weer wat beter, maar de meesten zaten er al goed doorheen. Ik ben er van overtuigd dat we volgende week weer stappen vooruit gaan maken.