VANDAAG vroeg op!! richting Berlicum gaat de voetbalreis !

De jongens zijn fris en fruitig kom maar op.
De coach heeft nog een goede yell in huis namelijk "Drum drum drum vandaag verslaan wij Berlicum""
De start is goed Julian word een aantal keer goed gezocht in de spits en probeert de goal dan ook te maken, hij vind het NET Net niet vandaag.
Berlicum is verrassend,  twee spelers zijn razendsnel en we hebben moeite om het tempo bij te houden.  De wedstrijd gaat op en af maar we komen achter. aan het begin van de tweede helft staat het 2-1.
Kane passeert de keeper met zijn favoriete buitenkantje rechts, een mooie goal.  na een wat slechte start in tweede helft waarin we meer achter komen te staan. pakken we de draad weer goed op met zijn allen!!  Julian  staat inmiddels samen met Rik achterin de boel goed dicht te houden we zijn veel meer aan de bal, Rik gaat met de bal naar voren en geeft een mooie steekpass op Kane.
 Er zijn ook mooie 1 tweetjes tussen Vinnie en Kane, ook tussen Jilles en Kane verloopt een aanval soepeltjes waar Jilles zichzelf  helaas niet kan belonen met een doelpunt. Het is een Corner en Kane Dribbelt de bal snel in en passeert enkele verdedigers en schiet hem daarna mooi langs de keeper,  de bal is onhoudbaar!
Even later  manouvreert Kane zich opnieuw door 3 / 4 spelers heen in de verdediging van Berlicum, heel knap vind ie toch de ruimte om tussen alle spelers een fantastische assist op Vinnie te geven , die hem van de rechterkant feilloos in schiet ! Ja mensen er zijn gewoon beelden van gemaakt vandaag.
Ondanks dat er verloren werd was de sfeer in de kleedkamer na afloop erg gezellig en goed, en daar draait het om,  plezier met je voetbal vrienden!!!

Volgende week start de competitie we treffen dan Nuenen nog een keer !
Kunnen we ze nogmaals verslaan? word vervolgd......