RKVVO JO10-1 na goed begin onderuit tegen sterker WODAN JO10-3

14 - 4

RKVVO JO10-1

2e klasse 7

9 oktober 2018 18:30

Vandaag stond er een avondwedstrijd op het programma tegen WODAN JO10-3. Na het verlies tegen Were Di vorige week, wilde RKVVO graag de winst weer pakken.

RKVVO begon goed en al snel wist Daan vanaf de linkerkant naar binnen te komen en schoot zo RKVVO op een 0 - 1 voorsprong. WODAN had technisch vaardige spelers die er ook fel ingingen. De verdediging van RKVVO met Stan, Reaven en Niek wisten ze echter goed onder controle te houden en bij de enkele mogelijkheden die WODAN kreeg stond Simon iedere keer goed in de weg. Toch was het na een minuut of 10 WODAN dat de gelijkmaker scoorde. Door een goede aanval via Daan wist Niek toch nog RKVVO met een 1 - 2 voorsprong naar de time out te schieten. Vrijwel direct na de aftrap was het WODAN dat de stand weer gelijk trok niet veel later gevolgd door de 3 - 2. RKVVO werd terug gedrukt, maar wist er af en toe toch nog gevaarlijk uit te komen. Met een goed schot vanaf rechts was Reaven bijna goed voor de gelijkmaker, maar helaas schoot ze de bal op de paal. Op slag van rust was het WODAN dat voor de 4 - 2 ruststand zorgde.

In de tweede helft gaf WODAN nog wat extra gas en binnen 5 minuten tijd was de wedstrijd gespeeld en stond WODAN met 8 - 2 voor. Op het middenveld probeerde Milan wat hij kon om de aanvallen van WODAN op te houden en ook achterin probeerde Xander en Guus wat ze konden. Helaas zat het er vanavond niet in en was de tegenstander echt een maatje te groot. Na 32 minuten was het WODAN dat de 9 - 2 achter Simon schoot. Uit een intrap zag Niek dat WODAN niet goed op stond te letten en wist de bal in te dribbelen en prima binnen te schieten. Direct na de time out was het WODAN dat de 10e van de avond binnen schoot. Weer was het Niek die vanuit een intrap wist te scoren en zo de 4 - 10 op het bord bracht. Hierna waren de kansen voor RKVVO op en wist WODAN nog uit te lopen naar een 14 - 4 overwinning.

In deze wedstrijd was de tegenstander te sterk, al hadden we met een iets fanatiekere instelling wel wat meer mogelijkheden kunnen krijgen. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen sv Valkenswaard JO10-2 op het programma en is er weer een nieuwe kans om drie punten binnen te sprokkelen.