Sterk VOAB wint terecht van RKVVO JO10-1

RKVVO JO10-1

2e klasse 7

27 oktober 2018 9:00

Opstelling RKVVO JO10-1

Vandaag moest RKVVO al vroeg op pad om om 9:00 uur te kunnen spelen tegen VOAB JO10-2 te kunnen spelen. Milan kon vanwege ziekte helaas neit meespelen en voor hem in de plaats ging Willem mee.

Van het begin af aan was het VOAB dat de overhand had en al snel hadden ze het eerste doelpunt achter Simon in het net liggen. RKVVO probeerde met hun verdediging die bestond uit Xander, Stan en Niek de aanvallers van VOAB op afstand te houden, maar deze wisten toch geregeld een kans te creëren. Toch was het RKVVO dat na 10 minuten na een goede actie van Guus via Niek de gelijkmaker wist te scoren.  Maar VOAB zorgde direct dat ze nog net voor de time out toch weer op voorsprong kwamen. Na de time out zorgde VOAB al snel voor een iets ruimere marge en scoorde de 3 - 1. RKVVO probeerde goed bij te blijven, maar VOAB was fysiek sterker en speelde dit goed uit. dit resulteerde in de laatste 5 minuten van de eerste helft nog voor 4 doelpunten waardoor de teams met een 7 - 1 stand gingen rusten.

In de tweede was het VOAB die al snel ook de 8 - 1 scoorde. Hierna bleef RKVVO weer een hele tijd goed mee doen met VOAB en zorgde Xander met goed verdedigende acties dat er wat minder kansen kwamen. Als er dan al kansen kwamen was er Simon die deze goed tegen hield. Reaven kwam goed op over rechts en had een goed schot dat de keeper nog wel kon tegenhouden, maar uit de rebound was het Niek die de 8 - 2 wist te scoren. Net voor de time out was het VOAB dat de 9 - 2 binnenschoot.  Na de time out was het toch weer VOAB dat het overwicht verder in doelpunten uit kon drukken en in 10 minuten tijd verder uitliep naar 13 - 2. Via Daan was het wel RKVVO dat het laatste woord had en zo de 13 - 3 scoorde.

RKVVO ging dus in de uitwedstrijd ten onder tegen een beter en sterker VOAB. Toch werd er wel goed gestreden kan iedereen met opgeheven hoofd naar volgende week toe werken. Eerst op dinsdag met het team naar PSV - RKC Waalwijk en dan volgende week zaterdag de ongeslagen thuis-status vast houden in de competitie tegen RPC JO10-1