... (scrimmage)
82'

6e klasse 649

23 september 2018 9:45

De eerste competitiewedstrijd zouden we goed moeten beginnen, helaas gebeurde dat niet. Het 1e kwartier werd er niet onaardig gespeeld en werd gedacht dat er vandaag wel wat punten meegenomen zouden worden. Niets was minder waar. Bladella maakte binnen 10 minuten 3 doelpunten, waardoor het een moeilijke ochtend zou gaan worden. In de 37e minuut maakte Bert de aansluitingstreffer wat weer hoop gaf. Dit duurde echter niet lang, want Bladella maakte vlak voor rust de 4-1 terwijl wij de kans hadden op 3-2. Zo gingen we met een domper aan de thee.
Dan moest het maar in de 2e helft gebeuren zoals zo vaak. Er waren nog geen 2 minuten voorbij of zij schoten de 5-1 op het scorebord. Vijf minuten later konden wij door doelpunten van Kaylan en Lenn terug komen tot 5-3. Er zat op dat moment zeker meer in, maar de bal viel niet altijd goed voor ons. Dat was bij hen wel het geval geweest. De 6-3 in de 82e minuut was voor de statistieken. Evenals vorig seizoen zijn we begonnen met een valse start. Volgende week moeten we dat gaan rechtzetten als team. Roy, weer bedankt voor het keepen. Helaas moest je 6 keer vissen, zonder dat je iets aan die doelpunten kon doen.