57'
Assist: Kaylan Peys

6e klasse 649

14 oktober 2018 10:00

Al in de 5e minuut zorgde Niels S al met een afstandsschot voor de 1-0. Het leek er op dat dit een wedstrijd zou moeten worden met een overwinning voor ons. Helaas was het enkele minuten later weer 1-1 door een gegeven pingel. Vanaf de zijlijn was een prachtige schwalbe te zien, vanuit oogpunt van de scheidsi echter niet. We speelden niet goed, mag wel zeggen slecht. Toch kwamen we na wederom een afstandsschot van Niels S weer op voorsprong. Tim B gaf niet veel later een uitgekiende voorzet op goal, waardoor er binnen 30 minuten al 3-1 op het scorebord stond. Toch lieten we de tegenstander weer terugkomen in de wedstrijd. Na de gebruikelijke wissels werd er beter gevoetbald en breidde Lars de score verder uit met inderdaad weer een afstandsschot.
In de tweede helft speelde RKDSV beter, zonder echte grote kansen. Rik hoefde ook geen grote reddingen te verrichten. Het enige hoogtepunt in de tweede helft binnen de lijnen, was een mooi afstandsschot van Jelle die de eindstand op 5-2 bracht. De eerste drie punten zijn binnen! Nu nog enkele wedstrijden winnen en we doen weer mee boven de middenmoot, maar dan moet het spel het echter beter worden dan gisteren.