Datum

24 februari 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Na de slechte wedstrijd van vorige week stond vandaag de wedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper op het programma. Vooraf werd besproken dat er meer gecombineerd moest worden en minder de lange bal. Dat gebeurde ook en we konden goed bijblijven. Helaas bracht Tim H met een te zachte terugspeelbal de spits van DEES in stelling en was onze interimkeeper Frank kansloos. Even later kwamen we goed weg dat de scheiddrechter geen pingel gaf aan DEES. In de 23e en 25e minuut breidde DEES hun voorsprong uit baar 0-3. Gelukkig kon Roy met een mooie krul de 1-3 op het scorebord zetten voor de rust.
De 2e helft speelde we uitstekend. DEES kwam er eigenlijk niet aan te pas. Met een prachtige voorzet van Tim H kon Stefan de aansluitingstreffer even zo mooi inkoppen. Een kwartier voor tijd ging Bert er aan de linkerkant van door en gaf de bal perfect voor op het hoofd van Geert die er 3-3 van maakte. Aan het eind werd DEES weer wat gevaarlijker, maar Frank stond telkens op de goede plek. Hij heeft de 2e helft de nul gehouden in ieder geval. Mannen, zeker een verdiend gelijkspel en we zijn de 1e ploeg die punten hebben afgesnoept van DEES!