... (scrimmage)
66'

6e klasse 649

7 oktober 2018 10:00

Een nieuwe en onbekende tegenstander kregen we vandaag. Met de gedachten dat zij de Vessemse kermis misschien nog in de benen gadden, gingen wij vol goede moed aan de gang. Met Rik weer in het doel, hadden wij de hele eerste helft een overwicht. Bij enkele sparzame uitvallen van Vessem, stond Rik weer als vanouds te keepen. Vlak voor rust kwam Vessem toch op 1-0 na een corner, door een attente spits en enkele missers aan onze zijde. Jammer dat wij niet slagvaardig genoeg waren om zelf op voorsprong te komen.
De tweede helft begonnen we goed en in de 53e minuut kwamen we op een verdiende 1-1. Vlak hierna krrgen we een uitgelezen kans oo de 1-2, mmar hun keeper stond weer op de goede plek. Vessem kwam met een onhoudbaar schot voor Rik in de 57e minuut weer op voorsprong. Daarna zakten wij in elkaar en kregen geen kans meer. Na twee geweldige reddingen van Rik, had hij bij de derde keer geen kans zodat Vessem op de eindstand 3-1 kwam.
Volgende week weer een nieuwe mogelijkheid om drie punten te behalen.