Datum

24 november 2018 13:45

Accommodatie

Onbekend

Op de dag dat de helft nog op school zat in de ochtend, moesten we naar Nuenen uit gaan voetballen. Johan staat langs de lijn; iedere ouder en speler die hem ziet, denkt maar aan één ding: ‘Zou hij zijn belofte na moeten komen? Een belofte waar een moeilijkheidsgraad aan zit.’ Dit zullen we later in het seizoen ondervinden… Zo nu de wedstrijd. Ons team ging goed van start. Een flink partijtje voetbal in de eerste helft met een assist van Owen aan Daan die de eerste goal er in paaide, maakte ons blij. Met 0-1 voorsprong zag het er erg mooi uit met dit druilerig weer. De eerste helft bleef het zo en gingen de mannen naar binnen voor verwarmende toespraken. Wij, de ouders, gingen even aan de koffie om de bijna bevroren handen te dooien. De 2e helft gingen we volle moed op zoek naar 0-2, maar al gauw werd het 1-1. Even hierna kwam voor de tegenstander de verlossende goal (2-1) en binnen enkele minuten ook de 3-1. Deze week geen puntje voor ons dus. Volgende week gaan we het dichter bij huis proberen.