Datum

24 maart 2019 11:45

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd werd gespeeld op het sportpark Hulsel, maar sommigen van ons stonden verbaasd te kijken in Reusel dat er niemand was. Uiteindelijk kwam alles goed terecht en werd er een kwartier later dan gepland afgetrapt. Dat kwam dan weer goed uit voor de supporters, die overigen goed verwend werden in het eerste kwartier. We begonnen sterk en na enkele minuten wist Tim B dat hij veel sneller was dan zijn tegenstander. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt, zodat we in de 11e en 13e minuut al op 0-2 stonden via Tim B en Erik. Toch lieten we steken vallen, want de tegenstander stond weer twee minuten later op 1-2. Hierna vielen we behoorlijk terug en lieten de Zuiderburen in hun spel komen. Mede door het "fantastische" veld bleven doelpunten uit van beide zijden. Het was Sven die na een goede onderschepping, gevolgd door een solo de 1-3 liet noteren. Helaas lieten wij de tegenstander weer de achterstand verkleinen. In de tweede helft waren we weer wakker dachten we, maar het waren de Zuiderburen die op gelijke hoogte kwamen.  Zij roken meer kansen en werden harder. Wij speelden een stuk beter en het was Geert die met een mooie schuiver vanuit een moeilijke hoek ons weer op voorsprong zette. In blessuretijd maakt wederom Geert met een mooie solo de 3-5, wat ook meteen de eindstand was. Een verdiende overwinning wat de burger weer moed geeft voor de komende wedstrijd tegen Bladella.