69'
... (schot)

6e klasse 649

19 mei 2019 10:00

De eerste helft werd er nog redelijk tot goed gespeeld. We zaten er kort op, maar het duurde toch tot de 25e minuut voordat Geert na attent reageren de 1-0 aantekende. Daarna kreeg hij nog een cadeau van de trgenstander, maar wist alleen voor de keeper niet meer wat te doen zodat we zo ook aan de thee gingen. Normaal gedproken zijn wij de 2e helft sterk. Dat waren we nu ook, alleen deze keer in het weggeven van kansen. Binnen 3 minuten!! boog Vessem de achterstand om naar 1-3. Het waren drie bijna identieke doelpunten. De 2e helft was daarna gespeeld, Vessem werd sterker en wij kwamen er eigenlijk niet meer aan te pas. Eric deed zijn best in de goal en kon voorkomen dat de nederlaag uiteindelijk niet groter uitviel.